Stopp i avlopp

Har inte varit i skolan idag, hade prov i Småföretagande. Försökte plugga hela dagen igår, men så pass känner jag midsjälv att är jag inte på rätt humör, så fastnar det inte. Helt meningslöst att plugga då. Så jag blev hemma idag. Älsklingen är ledig idag också. Så i morse ringde han till kommunen och berättade att det är stopp i avloppet. Det har varit det i faan hur länge som helst nu. Iaf, det kom hit några gubbar och nu funkar avloppet :D Nu kan man duscha och spola igen. Jag låg där i sängen igår och försökte plugga, men hur lätt är det att få in vad moms är, när det är bajs på toan hela tiden, det går inte att duscha eller spola, oljan är slut så det finns inge varmvatten om man inte eldat i pannan en 3-4 timmar innan. Hur ska jag då ligga där och lära mig vad avskrivning är?
Men nu har det löst sig men avloppet, funkar utmärkt! Underbart!

Har köpt en mobil också. Eller ja, beställt så vi får se om/när den kommer. Men förhoppningsvis. Hittade verkligen den ultimata telefonen till mig. Precis en sån som jag vill ha, med alla funktioner som jag vill ha också. Älskling köpte också en telefon.Vad roligt :D

Funkar helt bra med Anton också. Han blir lite tjurig ibalnd bara,
men för det mesta är han jättegullig. Härligt.

Imorrn har jag matteprov. Jippey. Glömde matteböckerna i skolan också..
Braa! Men tror det ska gå bra ändå.

Bakar jordgubbspaj nu, Mums!
Sommar


Slagsmål.

Fredagen var kul, gick på stan med mamma :) Köpte en tröja, present och lite smink. Mamma köpte en tröja till mig också. Jättegulligt. Hittade ett jättefint halsband på HM till Emma också, hon blev jättenöjd. Det var verkligen hennes stil. Sen åkte mamma och jag till Rio, där var redan Micke, Josefin och hans bror & hans son. Åt mat där, sen åkte vi till boxlingen. Cissi kom, och timman bara flög förbi. Jag vann hela skiten, klockrent! Skitkul. På lördagen sen åkte jag till falkvägen. Snackade lite med farsan, var hos emma, åt mat och fikade. riktigt roligt :) Sen körde pappa hem mig :D Eller ja, jag körde men.. Hann precis komma hem, sen drog vi på fest hos fredda. Jag tyckte det var skitkul, vi drog ut te klubben. Sen blev vi osams. Värsta halabaliken. Han blev arg och slog upp flera knogar. Fredda höll på & flyga ut ur ett fönster, skitläskigt. Ja det blev slagsmål där också, i vanlig ordning. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag åkte på en snyting också, blödde näsblod & grejer. Men det var skitkul i det stora hela :D Fast jag var såå jävla nära att smälla på en tjej, äkta jobbig människa. Men, hon är syster till ngn som jag inte borde bli osams med, så jag fick verkligen hålla mig. fan vad jag ångrar att jag inte gjorde ngt!

Jahapp, nu äre engelska. Hare


Klubben, vår och stackars.

Sitter i skolan, har typ slutat. Fast jag ska inte hem idag, så jag vet inte vad jag ska göra.. Fick besked om MVG i Svenska iaf :D Härligt. Ska inte träffa älsklingen idag mer heller. Tråkigt. Vi gick upp tidigt idag och fick en stund tillsammans i morse. Sen körde han mig till Örebro-bussen :D Tror att det typ är som vanligt nu. Fast, när han blir elak på skämt, så som vi jämt håller på, så blir jag sårad nu. Blev jag inte innan. Det är nog bara jag som fjantar mig nu.. Ska bowla och äta mat ute ikväll med mamma, micke, josefine, cissi och morgan. ska blir kul, hoppas jag. Sen imorrn ska jag försöka sola lite solarium, sen ska jag på fika hos emma. hon har ju fyllt år. sen imorrn kväll så ska jag förmodligen på fest, sen till klubben. ifall älsklingen skaffar barnvakt. ungen kommer ju idag. eller kanske inte, för han ska försöka byta helg med terrores. hoppas det går :D är så sugen på att hitta på ngt med honom nu.

elin också. okej, det kanske är jobbigt för henne i hennes liv. men fan, jag orkar inte höra. jag är snäll iaf, det är bra :) fast nu märker jag att andra i klassen är elaka mot henne. dålig stil. hon gör inget illa, bara snackar en jävla massa om sigsjälv & hur synd det är om henne. men det är bara att lyssna med ett halvt öra.. och lixom inte riktigt lyssna på vad hon säger. fast det är jobbigt när det är "så synd om henne". undrar hur mkt som är skitsnack bara.

Underbart väder ute idag också. vår :D
Blommor





Vanligt igen?

Hur kan han tycka att allt är som vanligt? Jag kan inte låtsas som det är det. Vill inte låtsas heller, är det inte det så är det tyvärr inte så.. Ligger där i sängen brevid honom och stör mig på hur han tycker att allt ska gå tillbaka till så som det var. Det går inte, inte på en gång. Blir ännu mer irriterad när jag märker att han somnar.. Ska iaf ge honom mer frihet. Ifall jag nu måste kalla det så. Jag tycker inte att jag har hållt så förbannat hårt om honom, och att han inte fått göra ngt öht. Men men.. Ska vara kvar i Örebro imorrn efter skolan, sova hos mamma. Åh nej, hon har ungarna denhär veckan :S Jaja, det blir nog bra.

Nu ska jag gå och få reda på mitt betyg i Svenska. Hoppas på MVG, men jag tror inte det. Kanske :D

Här och nu

Jahadå. Tänkte att dethär skulle vara kul. Är i skolan idag, har inte varit här på över en vecka. Sjuk. Influensan. Trevlig helg. Jag och älsklingen drack några öl, hyrde film. En rysare, instängd. Lite seg i början, men annars bra. Drömmer så mkt mardrömmar nuförtiden bara. Riktigt jobbigt.

Var och handlade igår, och köpte dom två sista bingolotterna. Haha! Iaf, älsklingen vann 1000kr. Imponerande :D



Har varit på knuffen idag, ska tillbaka dit på torsdag. Ussh!

Tycker inte om skolan just nu. Vill bara hem. har en sjuhelvetes mensvärk, har inte haft sånhär mensvärk på över 2 år. Skulle nog varit hemma idag. Haha skulle varit borta ännu mer, folk skulle bli galna på mig här.
Har kört fast i matten också, räntesatser & sånt. Ussh, har matte i eftermiddag. Jag kan verkligen inte få in i mitt huvud hur man gör.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!